Header-van-J-Holleman-Hoogwerkerverhuur
Bedrijfsprofiel

Welkom bij J. Holleman Hoogwerkerverhuur BV

J. Holleman Hoogwerkerverhuur BV verhuurt machines en materieel aan de bouwsector, de industrie en de overheid. De activiteiten strekken zich uit van het verhuren van een enkelvoudige machine voor korte tijd tot meerjarige lange termijn overeenkomsten. De huurcontracten kunnen worden aangevuld met op maat vast te stellen clausules waarin prestatie en beschikbaarheid worden overeengekomen. J. Holleman Hoogwerkerverhuur BV is tevens de merk onafhankelijke specialist bij uitstek, in reparatie en revisie van hoogwerkers van elk merk, type, capaciteit en afmeting.

J. Holleman Hoogwerkerverhuur BV 

J. Holleman Hoogwerkerverhuur ook voor reparatie van hoogwerkers

Vanwege de enorme toename van het gebruik van hoogwerkers is de vraag naar reparatiefaciliteiten eveneens sterk toegenomen. J. Holleman Hoogwerkerverhuur BV komt hieraan tegemoet door de inzet van vakkundige en ervaren mensen, die beschikken over een specifiek voor dit vakgebied ingerichte werkplaats in Breda.

Elke klus op hoogte pakken wij aan met onze eigen hoogwerkers

Met onze eigen hoogwerkers zijn wij in staat om flexibel elke klus op hoogte aan te pakken. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van het al dan niet beschikbaar zijn van hoogwerkers bij de verhuurbedrijven. Bijkomend voordeel is dat er geen torenhoge huurkosten in rekening hoeven te worden gebracht.

Kwaliteit en Service staat bij J. Holleman Hoogwerkerverhuur BV hoog in het vaandel. Alle machines en apparatuur voldoen aan Europese regelgeving en worden conform die regels periodiek gekeurd.

J. Holleman Hoogwerkerverhuur BV is het juiste adres voor de verhuur van hoogwerkers, verreikers, heftrucks, steigers, transport en hefsteigers. U kunt bij ons tevens tercht voor de aanschaf van nieuwe of gebruikte hoogwerkers en heftrucks

J. Holleman Hoogwerkerverhuur BV
Kalshoven 18 
4825 AM Breda
Tel: 076-5418049
Fax: 076-5417335
E-mail: info@jholleman.net
www.jholleman.net

 

HOLLEMAN Hoogwerkerverhuur logo
HOLLEMAN Hoogwerkerverhuur
Nieuws

=NIEUWS=

Nieuw in ons programma, diverse Spinhoogwerkers.

 

HOLLEMAN Hoogwerkerverhuur logo
HOLLEMAN Hoogwerkerverhuur